Kersten icon Payin3

Kersten Payin3

Fietsen op afbetaling en betalen in 3 termijnen

Wil je jouw nieuwe fiets direct mee naar huis nemen en er al snel de routes mee kunnen fietsen? Dan is een fiets op afbetaling bij Kersten Payin3 de beste optie voor jou. Wanneer je jouw fiets namelijk op afbetaling koopt, betaal je niet het volledige aankoopbedrag in een keer, maar wordt dat bedrag gespreid over 3 termijnen.

Je betaalt een derde van het bedrag bij aankoop en maakt het resterende bedrag over na 30 en 60 dagen. Dat gebeurt zonder rente en zonder BKR-registratie. Zo geniet je zonder zorgen van jouw nieuwe fiets, want ook eventuele reparaties betaal je in termijnen met Kersten Payin3. Op deze manier hoef je nooit te schrikken van hoge facturen.

*Kersten Payin3 is alleen mogelijk in Nederland

Kies jouw fiets

Kersten Wielersport heeft een uitgebreid assortiment sportieve mechanische en electrische fietsen van de merken Cannondale en Bianchi. Naast de racefietsen, mountainbikes en gravelbikes kan je ook sportieve stadsfietsen bij ons kopen op afbetaling.

Voor welke fiets je ook kiest, met Kersten Payin3 spreid je eenvoudig het volledige aankoopbedrag over 3 termijnen. Omdat je ook geen rente betaalt en geen BKR-registratie tegemoet hoeft te zien, kan je risicoloos je fiets op afbetaling aankopen.

Kersten Payin3

Blijf niet dromen – Betaal in termijnen