Kersten icon Private Lease

Kersten Private Lease – gespreid betalen

Wil je graag een nieuwe fiets kopen maar komt het financieel even niet goed uit? Of wil je niet meteen al je spaargeld besteden? Waarom wachten? Met Kersten Private Lease kun je in termijnen betalen. Geniet direct van je nieuwe aankoop en spreid de betaling over een periode van 1 tot 36 maanden.

Kersten icon Cycle Lease

Kersten Cycle Lease – fiets van de zaak

Een fiets van de zaak! Aantrekkelijk voor zowel werknemer als werkgever. Door een fiets via Kersten Cycle Lease te nemen, zit je niet met de hoge aanschafkosten en zorgen over het onderhoud en verzekering. Alles goed geregeld, lekker makkelijk!

Dé voordelen van een lease fiets

Sinds 1 januari 2020 is de nieuwe bijtellingsregeling voor zakelijk gebruik van een fiets van toepassing. Als werknemer betaal je 7% bijtelling. Zo rijd je al voor een paar euro bijtelling per maand een mooie e-bike!

Kersten icon Payin3

Kersten Payin3 – in 3 termijnen betalen

Met Kersten Payin3 kan je een fiets in drie gelijke termijnen betalen. Deze unieke betaaldienst is zonder BKR registratie en/of leningsovereenkomst en hierbij betaal je geen rente.

Met gespreid betalen van Kersten Payin3 wordt de eerste termijn direct betaald in onze winkel. De tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald aan Payin3.

Fiets Leasen

Geniet direct van je nieuwe aankoop