Fiets leasen

Een fiets van de zaak! Aantrekkelijk voor zowel werknemer als werkgever. Door een fiets via CycleLease te nemen, zit je niet met de hoge aanschafkosten en zorgen over het onderhoud en verzekering. Alles goed geregeld, lekker makkelijk!

 

Dé voordelen van een lease fiets
Sinds 1 januari 2020 is de nieuwe bijtellingsregeling voor zakelijk gebruik van een fiets van toepassing. Als werknemer betaal je 7% bijtelling, zo rij je al voor een paar euro bijtelling per maand een mooie e-bike!

CycleLease

Rij een fiets naar wens voor slechts een paar euro bijtelling per maand
Voor een vast bedrag per maand trap je zonder zorgen
Gewoon bij je fietsenwinkel om de hoek voor advies keuze en onderhoud
Alles goed geregeld lekker makkelijk
Have a nice ride!

Andere betalingsmogelijkheden

logo-in3

in3 – In 3 termijnen betalen

Met in3 kunt u een fiets in drie gelijke termijnen betalen. Deze unieke betaaldienst is zonder BKR registratie en/of leningsovereenkomst en hierbij betaalt u geen rente.

 

Met gespreid betalen van in3 wordt de eerste termijn direct betaald in de winkel. De tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald aan in3.

logo-spraypay

SprayPay – Gespreid betalen

SprayPay gespreid betalen maakt gebruik van de modernste technologie om gespreid betalen aan te bieden. Hiermee kunt u bestellingen vanaf €250,- tot €7.500,- in 12, 18, 24 of 36 maanden betalen. U kunt bovendien ook altijd eerder en boetevrij aflossen. De aanvraag is binnen enkele minuten afgerond.

 

SprayPay betaalt binnen 30 dagen het volledige aankoopbedrag en neemt daarbij het kredietrisico over.