;

CUBE

Alle wielersport producten van CUBE

Cube

Weergave 8 producten

Cube

Cube is in 1993 opgericht door de Duitser Marcus Pürner. In een kleine ruimte in de meubelfabriek van zijn vader In Waldershof begon hij met het maken van fietsen. Inmiddels verkoopt het bedrijf hun producten in meer dan zestig landen.

De producten van Cube lopen enorm uiteen. Zo zijn er verschillende types in mountainbikes, racefietsen, crossfietsen, hybride fietsen en triatlonfietsen. Daarnaast heeft Cube verschillende soorten ergonomisch passende sportfietsen voor dames en kinderen.

Cube staat bekend als een degelijk merk met een passie voor innovatie en kwaliteit met een oog voor detail. De hoge standaard die de Duitsers hebben in sportfietsen is oprecht te merken in de performance van hun producten. De fietsen zijn uitgebreid getest op de weg, offroad en in het lab onder zware omstandigheden. De tweewielers van Cube komen pas op de markt als een team van designers, technici en testrijders helemaal tevreden zijn. Zo nauwkeurig als Cube is met kwaliteit, zo begaan zijn ze met schoonheid. De fietsen van Cube behoren tot de mooiste die er zijn. Er is ongelofelijk veel zorg en aandacht uitgegaan naar zelfs de kleinste details in de fiets. De Cube is mede hierdoor niet meer van de weg weg te denken. Kortom, Cube staat al ruim twintig jaar garant voor kwaliteit en pracht. Met een racefiets of MTB van Cube ben je verzekerd van een goede koop. Bekijk ons aanbod van Cube dus in de webwinkel of kom eens langs bij onze winkel in Nijmegen voor een testrit. Jouw nieuwe fiets vind je hier.