Lezyne zadeltas Caddy S

Lezyne

Weergave 15 producten

Lezyne

Lezyne is in 2007 opgericht door Micki Kozuschek, een voormalig professioneel triatleet uit Duitsland. Op het toppunt van zijn sportcarrière begon Kozuschek met Maxcycles en bracht onder deze naam betaalbare fietsen en wielerkleding van hoge kwaliteit naar de Duitse markt. Kort nadat hij naar de Verenigde verhuisde richtte Kozuschek Truvativ op. Truvativ groeide uit tot een vooraanstaande onderdelenfabrikant. Kozuschek verkocht Truvativ in 2004 en besloot zich op zijn familie te focussen en de wieler-business te laten voor wat het is. Uiteindelijk kwam hij toch op deze beslissing terug en startte hij Lezyne.

Lezyne produceert wieleraccessoires van hoge kwaliteit voor een eerlijk bedrag. De producten van Lezyne voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitsstandaard als wielerproducten uit een hoger segment. Kozuschek startte zijn avontuur in een tijd waarin inferieure en plastic accessoires nog de standaard waren.

Het doel om topkwaliteit toegankelijk te maken heeft Kozuschek nooit losgelaten. Inmiddels is Lezyne een marktleider die al vele awards gewonnen heeft voor hun producten. Sinds 2011 ontwikkeld Lezyne LED verlichting. Dankzij een topteam die bestaat uit de beste experts op het gebied van design en techniek weet Lezyne lichttechniek van zeer hoge kwaliteit neer te zetten. Sinds 2015 is het bedrijf ook actief op het gebied van GPS-computers. Lezyne heeft ook op dit vlak de beste mensen aan boord. De topproducten doen het erg goed en alle GPS apparatuur is te verbinden met de Lezyne app.

Hiermee is Lezyne een topproducent. Alles wat Lezyne maakt komt voort uit liefde voor de wielersport en design. Daarom zet Kersten Lezyne maar wat graag in de spotlight. Shop nu dus de mooiste producten van Lezyne in onze online webwinkel of kom eens langs in Nijmegen.