Shimano SPD schoenplaatjes

Shimano

Weergave 7 producten

Shimano

Shimano is een grote naam op de globale fietsonderdelenmarkt. Denk bijvoorbeeld aan aandrijflijnen, wielen, remmen en pedaalonderdelen voor racefietsen, mountainbikes en hybride fietsen. Het Japanse bedrijf is een specialist als het om kwaliteitsonderdelen gaat.

In 1921 opent Shozaburo Shimano zijn bedrijf Shimano Iron Works in Sakai City. Al vanaf het begin produceert hij vrijwielen. Van alle componenten is het vrijwiel één van de meest complexe om te produceren. Shimano gaat voor nauwkeurige precisie in onderdelen. In 1965 opent Shimano een vestiging in New York en in 1972 wordt een Europese vestiging geopend in Düsseldorf.

Bij Shimano draait alles om plezier en gezondheid in de vrije natuur. Door dichter bij de natuur te zijn, wil het bedrijf dichter bij de mensen zijn. Zij zien hun producten slechts als middel om een connectie te maken tussen mens en natuur. Buitensporten en dan met name wielrennen vormen daarom zo’n belangrijk onderdeel voor de Japanse multinational.

Shimano gaat voor kwaliteitsproducten en -services waar sporters op kunnen vertrouwen. Het merk houdt altijd een oog op het milieu en heeft de natuur in het hart gesloten. Bekende producten van Shimano zijn hun derailleurs, de Ultegra, de Biopace kettingbladen, de Hyperglide tandprofielen en de SPD pedalen.

De exceptionele en bijzondere onderdelen van Shimano mogen niet ontbreken in het uitstekende aanbod van dé wielerspecialist van Gelderland. Bij Kersten staan we in voor onze producten en Shimano past hier meer dan uitstekend tussen. Reden genoeg om de onderdelen van Shimano uit te proberen. Bekijk ze eens online op onze webshop of in het echt in de fysieke winkel aan de Sikke Hezelstraat 19 in Nijmegen. Tot kijk, bij Kersten Wielersport.