Spiuk Rocca Mountainbikeschoenen

Spiuk

Weergave 7 producten

Spiuk

Het Spaanse Spiuk is eind jaren negentig opgericht. Het merk is ontstaan vanuit een samenwerking van drie mensen die ervaring hebben op het gebied van sport, marketing en finance. Hun vooraanstaande leiding heeft ervoor gezorgd dat Spiuk een prominente positie inneemt als specialist op het gebied van alles wat met sportfietsen te maken heeft.

De voornaamste missie van Spiuk is het bieden van topproducten voor een eerlijke prijs. Zo heeft Spiuk altijd het beste voor met wielrenners wereldwijd. De liefde voor de sport is de belangrijkste drijfveer in dit traject. De verschillende aspecten van de wielersport zijn allemaal vertegenwoordigd. Het Spaanse topmerk wil aan alle behoeftes van de liefhebbers voldoen. Kwaliteit en gebruiksgemak gaan hierbij hand in hand met design.

Nieuwe producten van Spiuk verschijnen niet zomaar op de markt. Daar zit een roeping in voor de Spanjaarden. Na een uitgebreide voorbereiding is het tijd voor de ultieme test: de gebruikerservaring van de sportmannen en -vrouwen wereldwijd. Jij als renner weet het best wat er nodig is voor jouw topprestatie. Spiuk weet dit en zal hier altijd rekening mee houden.

Spiuk is een uitstekende keuze voor jou als wielrenner. Reden genoeg om het aanbod van Spiuk op Kersten Wielersport eens goed te bekijken. Jouw nieuwe favoriete wielerspullen vind je hier.