Ruilen & retour

Bij Kersten Wielersport heb je het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventueel in rekening gebrachte verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Een begrijpelijke uitzondering moeten we maken voor producten met een beschadigde verpakking of gebruikssporen.

Retourneren van artikelen
Om een artikel te retourneren dient deze voldoende gefrankeerd en in de gave, originele verpakking naar ons retour gezonden worden (ongefrankeerd wordt het automatisch geweigerd). Indien je een artikel naar ons retour zendt, dien je deze altijd te voorzien van een volledig ingevuld retourformulier. Alleen dan kunnen wij een correcte en vlotte afhandeling kunnen garanderen. Vergeet jouw afzendadres niet te vermelden op de retourverpakking.

Het product wat geretourneerd wordt dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • Het product moet in goede staat verkeren en in de originele verpakking zitten.
  • De verpakking moet intact zijn.
  • Alle onderdelen van het product moeten intact en compleet zijn.

Hieronder kan je het retourformulier downloaden welke je dient mee te sturen met jouw retour.
Download het retourformulier

Het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen zal dan binnen 14 dagen worden gecrediteerd.

Ruilen en vervangende artikelen
Heb je een een verkeerde keuze gemaakt? Of heb je liever een ander product? Geen enkel probleem! Bestel het gewenste artikel en stuur ons de artikelen terug die je graag zou willen ruilen. Vergeet daarbij niet opnieuw af te rekenen. Om een artikel te retourneren dient deze voldoende gefrankeerd en in de gave, originele verpakking naar ons retour gezonden worden (ongefrankeerd wordt automatisch geweigerd). Indien je een artikel naar ons retour zendt, dien je deze altijd te voorzien van een volledig ingevuld retourformulier. Alleen dan kunnen wij een correcte en vlotte afhandeling kunnen garanderen. Vergeet het afzend adres niet te vermelden op de retourverpakking.

Hieronder kan je het retourformulier downloaden welke je dient mee te sturen met de retourzending.

Retourinstructies downloaden

Wil je graag één of alle artikelen van jouw bestellingen retourneren? Download en print dan ons speciale retourformulier.